crafted by photobiz

Her har vi samlet noen av de mest spurte spørsmål:

 

Hvor lenge har du vært fotograf?

- 15 år

 

Er det mulig å ta bildene utendørs?

- Jeg fotograferer gjerne ute, man må bare være litt fleksibel mtp været. 

 

Hva skal vi ha på?

- Se fanen informasjon og råd.

 

Hva om barnet vårt er sykt når det skal fotograferes?

- Ta kontakt om barnet er sykt eller lite opplagt, så finner vi ny time. Jeg ønsker friske opplagte barn til fotografering, og har alltid noen annet å gjøre om timen må flyttes :)

 

Barnet vårt har hatt et uhell og har slått seg, hva gjør vi?

- Det er ikke alltid lett å gi råd uten å hva sett barnet, så send meg gjerne et bilde. Har barnet sår som går bort i øyne, nesebor eller har en stor kul, er det nok best å utsette fotograferingen.

 

Barnet vårt er veldig skeptisk til fremmende

- Jeg bruker mye tid til å få barna fortrolige med meg. Om vi ikke kommer i mål, så prøver vi en gang til uten ekstra kostnad. 

 

Fotograferer du på ettermiddag/kveld?

- Ja, jeg kan fotografere det meste på ettermiddag/kveld bortsett fra nyfødte, babyer og barn under 4/5 år. Små barn fungerer svært dårlig å fotografere etter barnehage/jobb. Da er de trøtte, lite opplagte og blir veldig fort leie.

 

Fotograferer du på lørdag/søndag?

Helgene er forbeholdt familien min, men vi har åpent på lørdager for store familier og brudepar.

 

Vi er ikke fornøyd med bildene fra fotograferingen.

- Det kan være flere årsaker til dette, men om en ikke er fornøyd, så prøver vi på nytt uten ekstra kostnad.

 

Vi ønsker bildene fra fotograferingen i en album, er dette mulig?

JA:) Naturlige Portretter er en totalleverandør av fotografitjenester og produkter og har flere typer album å velge mellom. Jeg prøver alltid å få et variert utvalg bilder samt forskjellige uttrykk og ikke alt kan være på veggen. Da er det kjekt å ha et album, og barna elsker å se på bilder av seg selv:)

 

Jeg er usikker på hva jeg ønsker å bestille?

- Anbefaler da å komme på en visningstime, slit at jeg kan vise dere alle muligheter. Visningstimer koster ingenting, det er et servicetilbud hvor man får se bildene på en stor skjerm samt en mulighet til å få råd og veiledning. Jeg elsker en designutfordring! :)

 

Får vi med alle filene i prisen for fotograferingen?

Dessverre nei. Jeg ønsker å være en totalleverandør som kan tilby det beste innen fotografi og produkter. Kvalitet i alle ledd til det ferdige produkt er mitt mantra. Du kan selvfølgelig kjøpe filer om en ønsker det, du står fritt til å kjøpe det du ønsker etter du har sett bildene. Det koster å drive et studio, utstyr, strøm, husleie, kurs osv i tillegg til mva og skatt.